مرجع مقالات رسمی عطر مرجع مقالات رسمی عطر .

مرجع مقالات رسمی عطر

بقیه ترکیبات رایحه


بقیه ترکیبات رایحه

ترکیبات دیگری که در عطرها بکار می روند، مشتمل بر الکلها و استرهایی با وزن ‏مولکولی زیادند. یک مثال ، ژرانیول (با نقطه جوش‎‎‏ 230 جایگاه سانتی‌گراد) یک جزء اصلی از ‏روغن ژرانیوم (شمعدانی معطر) ترکیه‌ای میباشد.‏ استرهای این الکل ، برای ساختن ماده معطر سنتزی که بوی رز داراست، در ‏عطرسازی بکار می‌رود. به عنوان مثال استری که از واکنش در بین ژرانیول و اسید فرمیک تشکیل می شود، بوی رز داراست.‏

عطرها نوعا 10% تا 25% اسانس رایحه و 75% تا 80% الکل و یک اثبات ‏کننده برای نگه داشتن روغن‌های اسانسی داراست. عطرها به بیش تر مواد ‏آرایشی افزوده می گردند تا متاع بدست آمده بوی مناسب داشته باشند؛ ‏این مواد بوهای طبیعی و دیگر اجزایی مانند مواد جاذب جنسی را می‌‏پوشانند. آن ها بعلت داشتن الکل ، خواص ضدعفونی و باکتری‌کشی ‏ملایمی دارا‌هستند.‏

 بهترین عطر زنانه

از گونه های ثبت کننده ها میتوان به:

۱- ترشحات حیوانی نظیر مشک و عنبر و …

۲- تولید ها رزینی که بر اثر زخم دیدگی و یا این که بطور طبیعی از گیاهان خاصی ترشح می شوند مانند:بنزویین و صمغ یا این که ترپنها

۳- روغنهای اسانسی که هم بوی خوش و هم نقطه جوش فراتر از حد متعارف {۲۸۵-۲۹۰درجه سلسیوس}دارا هستند مانند مرموک و دمپایی و ….

۴- مواد ثبت کننده سنتزی : برخی از استرهای نسبتا بی عطر با نقطه جوش بالا مانند گیسریل دی استات نقطه جوش ۲۵۹درجه سلسیوس و اتیل فتالات با نقطه جوش ۲۹۵ رتبه بنزیل بنزوات با نقطه جوش ۳۲۳ جایگاه سلسیوس و همینطور مواد که بوی خاصی دارا‌هستند و بعداز بیش تر شدن به تیم مواد معطر بوی خویش را منتقل می‌کنند مانند : آمیل بنزوات ، استوفنون، استرهای الکلی سینامیک ، استر های اسیدی سینامیک و….

در مجموع مواد خوشبوی جانور در عطرها به مورد ها تحت تقسیم می گردند :

۱- روغن اسانسی

۲- مواد غیروابسته

۳- مواد شیمیایی سنتزی یا این که نیم سنتزی روغنهای اسانسی :

در واقعیت از جور روغنهای خوشبوی فرار و گریز با مبداء گیاهی میباشند .

ولی بایستی در میان روغنهای بدست آمده از عطرگیری با روغنهای جاذب یا این که استخراج به وسیله حلال و روغنهای اسانسی بازیابی گردیده بوسیله تقطیر تفاوت قایل شد . در روغنهای نتایج از تقطیر ممکن میباشد اجزای تولید کننده غیر گریزو فرار و اجزایی که بدلیل تقطیر از دربین رفته اند را نداشته باشد ، مجموعاَ میگردد ذکر کرد در کار تقطیر ما قسمتی از مواد موردنیاز مان را از دست می دهیم بعنوان نمونه : گل محمدی که فنیل الکل در بخش آبی‌رنگ فرآورده تقطیر از در میان میرود و یا این که عصاره فصل بهار نارنج که روغن تقطیر گردیده بخش بسیار کوچکی از متیل آنترانیلات میباشد در حالی که روغن استخراج گردیده ممکن میباشد حدود یک ششم این جزء تولید کننده را داشته باشد . روغنهای اسانسی اصولا در آب نامحلول و در حلالهای آبی رنگ محلول می‌باشند ، همان گونه که در امر گلاب و عصاره فصل بهار نارنج مشهود است مقدار کافی روغن ممکن میباشد در آب حل شود و بوی تندی به محلول بدهند . این روغنهای به قدر کافی فرار و گریز می‌باشند که در طولانی تر مواد هنگام تقطیر تغییر و تحول نمی‌کنند و همینطور با بخار آب گریز می‌باشند و رنگشان از بی رنگ تا زرد رنگ یا این که قهوه ای میباشد یک روغن اسانسی معمولا مخلوطی از ترکیبات میباشد .

ترکیباتی را که در روغنهای اسانسی بوجود می‌آیند می قدرت بصورت تحت جور بندی کرد :

استرها : عمدتا بنزوییک ؛استیک ؛ سالسیلیک ؛ و سینامیک اسیدها . الکلها : منتول و بورنیول و.. .

آلدهیدها : بنزآلدهید ؛ سینامالدهید ؛ سیترال ، اسیدها : بنزوییک ؛ سینامیک ؛ ایزووالریک در شرایط آزاد . فنولها: تیمول ؛ اوژنول ، کارواکرول . کتونها : کارون ؛ منتون؛ ایرون ؛کامفور و…

لاکتونها: کومارین و..

ترپنها : کامفیین ؛ پینن ؛ لیمونن؛ سدرین ؛ فلاندرین وهیدروکربنها : سیمین ؛ استیرن ؛ فنیل اتیلن در گیاهان زنده روغنهای اسانسی احتمالا در متابولیسم یا این که حفاظت در قبال معاند دخالت دارا‌هستند ،

هر قسمت از گیاهان یا این که تمام بخش ها ممکن میباشد دربردارنده روغن باشند ،

روغنهای اسانسی در غنچه ها ؛ گلها ؛ برگها ؛ پوست ؛ ساقه ؛ میوه ؛ تخمها ؛ چوب ؛ریشه ها و ساقه های ذیل زمینی و در بعضا از درختان در ترشح صمغ روغنی یافت می شود .


برچسب: بهترین عطر زنانه،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۵ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۴۵:۴۲ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)