شیوه تنظیم رایحه میوه با استعمال از روغنهای معطر
رایحه را صاف فرمائید: بعد از دو تا شش هفته مخلوط شیمیایی بو تماما مهیا میگردد و شما می بایست پایانی عمل یعنی صاف کردن را انجام دهید تا بو قابل استعمال شود. برای صاف کردن شما به یک صافی چای نیاز دارید، صافی چای را بالای یک شیشه کوچک قرار دهید و محتویات کاسه را روی صافی بریزید. براین اساس شیشه رایحه میوه ساخته شده با دست شما فراهم میباشد و می توانید از آن به کارگیری نمایید. این بو خوشبو اثر ضداسترس دارااست و خستگی و تنشهای عصبی را کاهش میدهد.
شیوه تنظیم رایحه میوه با استعمال از روغنهای معطر
دومی طرز برای تنظیم بو میوه به کار گیری از روغنهای معطر میباشد. شما می توانید این روغنهای معطر ترکیبی به طور کامل طبیعی داراهستند و شما میتوانید آنان را از دکانهای عطاری و طب سنتی تهیه و تنظیم نمایید و برای تهیه و تنظیم رایحه خانگی گزینه به کارگیری قرار دهید. برای تهیه و تنظیم بو مرکبات بهاین نحوه شما بایستی فرآیند تحت را دنبال نمایید:
مواد لازم را تهیه و تنظیم فرمایید: نخست مواد لازم را که مشتمل بر یکسری مدل روغن معطر گیاهی میباشد تهیه و تنظیم فرمایید. برای تولید این بو شما به یک بطری پنج میلی لیتری، یک روغن حمل کننده سوای رایحه، روغن پرتقال شیرین، روغن نارنگی، روغن بهارنارنج و روغن چوب سدر نیاز دارید. روغن حمل کننده روغنی میباشد که از تبخیر شدن روغنهای گیاهی پرهیز می کند و معمولا سوای رایحه میباشد. روغنهایی مثل روغن نارگیل، روغن آووکادو، روغن دانه انگور و روغن بادام می توانند تحت عنوان روغن حمل کننده رایحه آیتم به کار گیری قرار بگیرند.
روغنهای معطر را با هم ادغام نمائید: دو قطره از روغن پرتقال شیرین، سه قطره روغن نارنگی، سه قطره روغن فصل بهار نارنج و دو قطره روغن چوب سدر را درون یک پیاله کوچک دردار بریزید. بعد درب بطری را ببندید و آن را سفت حرکت دهید و بچرخانید تا روغنها به نیکی با هم ادغام شوند. سه قطره از این ادغام را درون بطری کوچک رایحه خویش بریزید. سایر روغنها را میتوانید به دور بیندازید یا این که برای آنگاه نگه دارید.
روغن شالوده را طولانی تر نمایید: درحال حاضر سایر پیاله پنج میلی لیتری را با روغن مبنا مالامال فرمائید و درب کاسه را ببندید. کاسه را در دستان خویش بچرخانید و جنبش دهید تا روغنهای معطر با روغن اساس مخلوط شوند و رایحه متبوع شما قابل استعمال شود. شایسته ترین روغن مبنا برای این بو روغن دانه انگور میباشد که هیچ بویی ندارد ولی میتوانید از روغن نارگیل گرم هم برای این عمل به کارگیری فرمائید.
از رایحه دستساز خویش لذت ببرید: درحال حاضر رایحه شما مهیا میباشد و می توانید از آن به کارگیری نمایید البته به خیال داشته باشید که روغنهای مرکبات پوست را نسبت به فروغ و روشنایی خورشید بسیار حساس مینمایند و بهتر میباشد از آن ها روی نصیبهایی از پوست مصرف شود که در معرض تابش فروغ و روشنایی خورشید قرار نمیگیرند. در شرایطی که برای اولین توشه میباشد که از روغنهای معطر به کارگیری میکنید صد رد صد قبلی از به فعالیت بردن رایحه یه خرده از آن را روی پوست خویش آزمایش فرمائید و در شرایطی که شاهد قرمزی و تورم و خارش بودید از آن استعمال نکنید. به کارگیری از این رایحه برای خانمهای حامله و خردسالان پیشنهاد نمیشود.
شیوه تنظیم رایحه میوه با به کار گیری از عصاره میوهها
استعمال از میوههای طبیعی شایسته ترین و دیدنیترین خط مش برای تولید رایحه میباشد. دراین طرز شما از هر دسته میوهای می توانید به کارگیری نمائید و عصاره طبیعی متبوع خویش را بگیرید. آنگاه با این عصاره بو میوه دلخواه خویش را بسازید و گزینه به کارگیری قرار دهید. برای تولید رایحه بدین شیوه شما می بایست قدمهای تحت را دنبال فرمایید:
عصاره میوه بسازید: درین طرز شما نخست بایستی عصاره میوه متبوع خویش را بسازید. برای این فعالیت می توانید از میوههای نو، یخ زده یا این که کم آب گردیده استعمال نمایید، به کار گیری از هر مدل میوهای دراین نحوه ممکن میباشد. نخست یک کاسه دردار گزینش فرمایید و دوسوم آن را با میوههای خرد گردیده مالامال نمایید، سایر پیاله را با الکل مالامال نمایید و این پیاله را در یک فضای خنک و بدون نور و کم آب قرار دهید. هر یکسری روز یک توشه کاسه را حرکت دهید و این عمل را به زمان شش هفته ادامه دهید تا عصاره میوه مهیا شود. بعداز شش هفته، این ترکیب را از صافی رد نمایید، عصاره میوه شما مهیا میباشد.
برچسب: بهترین عطر زنانه،